• Bestelling en bezorging

    Bestelling en bezorging

    Je vindt hier antwoord op al je vragen over je bestelling en de levering ervan.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Momenteel leveren wij enkel binnen Europa. Hierbij gelden algemenen levertijden van 3 tot 5 werkdagen*. Voor Nederland en België geldt een aangepaste levertijd van 1 werkdag*.

Ik heb een probleem tijdens mijn bestelling, wat nu?

Treedt er een fout op tijdens het plaatsen van je bestelling? Of heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet heb ontvangen?

Ah, wat vervelend! We helpen je graag verder, zo kun je de volgende dingen doen:
1. Bekijk de Track & Trace code. 
Het kan zo zijn dat de koerier enige vertraging heeft opgelopen en hierdoor de tijdvakindicatie van bezorging heeft verschoven. Kijk je hier dus goed naar.
2. Controleer het bezorgadres.
Komt het bezorgadres overeen met wat je hebt ingevuld? Controleer ook je huisnummer.
3. Bekijk je mailbox.
Het kan zo zijn dat de koerier je een ‘niet-thuis bericht’ heeft gestuurd. Het pakket is dan bezorgt bij je buren, het dichtstbijzijnde pakketpunt of de bezorger heeft een nieuw bezorgmoment ingepland. 

Geven bovenstaande punten nog geen antwoord op je vraag?
Wacht nog even af, misschien is je pakket vertraagd. De kans is groot dat je pakketje de volgende dag alsnog bezorgd wordt. Is het pakketje na 3 dagen nog steeds niet bezorgd? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zo zoeken we graag naar een passende oplossing.

Hoe werkt gratis bezorging?

Wanneer je een bestelling plaatst van meer dan €25,-zullen wij de gehele verzendkosten betalen. Jij hoeft hier dus verder niks voor te doen. Komt je bestelbedrag toch lager uit dan €25,-? Geen probleem, we regelen nog steeds het gehele proces. Alleen vragen we hiervoor een kleine vergoeding. Klik op de afrekenpagina om de precieze kosten te bekijken.

Wat is de status van mijn bestelling?

In de verzendbevestigingsmail van je bestelling vind je de Track & Trace code van jouw pakket. Heb je deze mail nog niet ontvangen? Dan is de kans groot dat je bestelling nog niet is verstuurd. We vragen je vriendelijk nog even te wachten. 

Heb je een verzendbevestigingsmail ontvangen, maar klopt je Track & Trace code niet of bevat deze geen Track & Trace code? Dan kan het zo zijn dat de desbetreffende bezorgdienst de Track & Trace code nog niet gescand heeft. Voor Nederland geldt de mogelijkheid tot postzegel bezorging. Hiervan ontvang je helaas geen Track & Trace code maar kan je wel de supersnelle levering zoals normaal van ons verwachten. 

Bestelling en bezorging

Heb je toch nog vragen over je bestelling? Of is ons antwoord op je vraag niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zo helpen we je graag verder.

Recent bezochte artikelen

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan binnen 1 minuut.