• Garantie

    Garantie

    Je vindt hier antwoord op al je vragen over de garantievoorwaarden.

Veelgestelde vragen

Een defect artikel?

Binnen de retourtermijn
Wanneer je product binnen de retourtermijn van 14 dagen defect is, kun je het beste retourneren en een nieuwe bestellen. Dit is namelijk de snelste weg om weer een goedwerkend product in huis te hebben. Daarbij is ruilen helaas niet mogelijk. Meld je product aan als retour via de contact pagina en check de retourvoorwaarden of jouw artikel geretourneerd mag worden. 

Buiten de retourtermijn
Als de retourtermijn van 14 dagen is verlopen, raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag met een passende oplossing!

Wanneer heeft mijn product gebruikersschade?

Wanneer je een product koopt ByFain is het natuurlijk logisch dat je deze naar redelijkerwijs wilt testen voordat je zeker bent van je aankoop. Dit is dan ook geen enkel probleem. Wel zitten hier enkele limieten aan. Bijvoorbeeld wanneer je, je kop koffie over die gloednieuwe sieradendoos gooit. Of wanneer een product kapot is nadat je ‘m hebt laten vallen. 

Hoelang heb ik garantie?

Je hebt op al onze producten een standaard wettelijke garantie van 12 maanden. Zo zou je product namelijk bij normaal gebruik niet binnen 1 jaar stuk mogen gaan. Is dit helaas wel het geval? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice

Wat is mijn garantiebewijs?

Het garantiebewijs van je product is meestal de desbetreffende factuur of het aankoopbewijs. Deze kun je terugvinden bij de bestelling(en) in je account.

Garantie

We snappen het belang van een duidelijk garantiebeleid. Staat je vraag er nog niet tussen? Stuur ons even een berichtje en we helpen je zo goed mogelijk.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan binnen 1 minuut.