• Ruilen en retourneren

    Ruilen en retourneren

    Je vindt hier antwoord op al je vragen rondom de retour voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Niet tevreden over een product?

We vinden het jammer dat het bestelde product toch niet helemaal bevalt. Wanneer een product defect of beschadigd geleverd is horen we dat uiteraard zo snel mogelijk. Onze klantenservice helpt je graag met het vinden van een passende oplossing! Wanneer het product toch niet helemaal is wat je voor ogen had, kun je deze kosteloos retourneren binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar de retourvoorwaarden.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Op al onze producten zit een restitutie termijn van 14 dagen. Dit houdt in dat alle producten binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos geretourneerd mogen worden. Binnen deze 14 dagen mag je het bestelde product bekijken en zo nodig uitproberen (tenzij specifiek anders vermeld). Wanneer je eenmaal toch wenst het bestelde product te retourneren, dient het aan de volgende voorwaarden te voldoen: Zo dient het product geen gebruikssporen te bevatten, zijn alle kaartjes en toebehoren inbegrepen & is de originele verpakking (zover mogelijk) intact.

Mag ik een product thuis uitproberen?

Ja, je mag je product thuis uitproberen net zoals je in de winkel zou doen. Dit betekent dat je de verpakking mag openmaken en je product mag uitproberen of passen. 

Bevalt het product niet? Dan kun je deze retourneren. Hierbij is het belangrijk om het product in originele staat en verpakking terug te sturen. Op deze manier zijn we milieubewust bezig en kunnen we er iemand anders blij mee maken.  

Hoe stuur ik mijn aankoop retour?

Ben je er toch van overtuigd en wil je het product retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice of mail ons op: return@byfain.com. We helpen je graag verder en mailen de retourinstructies binnen 24 uur (ma/vrij).

Ruilen en retourneren

Heb je een aanvullende vraag over het retourneren van je product? Of staat je vraag er nog niet tussen? Stuur ons een berichtje. We helpen je graag.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan binnen 1 minuut.